Faderskabstest Familie slægtsskab Genetisk analyse  Videnskabelig service Nyheder Hjem

Hurtigt og sikkert Bestilling af test Kvalitet Spørgsmål og svar Metode Priser Bestillingsformular Sådan virker det

 

   Hurtigt og sikkert

 

Eksperter estimerer at 5% til 10% af alle børn født i ægteskaber ikke er det biologiske barn af ægemanden Almindeligvis er moderen klar over hvem den biologiske fader er. Det er derfor overraskende at 20% til 30% af alle teste faktisk efterspørges af kvinder. En molekylær biologisk test er ofte den eneste måde en moder og den mulige fader kan være sikre faderskabet.

Moderne molekylær biologiske teste giver Dem mulighed for at være sikre faderskabet og den kendsgerning at nogen afgjort ikke er faderen. Denne metode er ikke bare mere nøjagtig men også meget mere omkostningseffektiv end traditionelle metoder. Alt hvad vi behøver er nogle kropsceller fra faderen og barnet. Det er nemt at tage en prøve: tag noget mundvæske, en tandbørste eller et cigaretskod og send det til vores laboratorie.

I vores molekylære faderskabstest udvælger vi særlige DNA områder hos faderen og barnet og sammenligner dem med hinanden. Denne sammenligning tillader os at opnå en sandsynlighed mindst 99,99%.

Om nødvendigt kan vi teste flere DNA områder og derved opnå mindst 99,99999%. Denne bestemte test undersøger dog ikke for særlige genetiske træk eller mulige sygdomme.

Molekylær biologiske faderskabsteste bruges af en bred vifte af enheder idag. Domstole, politi, børneforsorgsinstitutioner, detektiver, advokater og læger bruger alle disse teste. Samtidig bruger flere og flere private personer disse billige og hurtige teste til at have fred i sindet.

Vi kan udføre andre teste for at klarlægge biologiske slægtsskab mellem familiemedlemmer, fx om tvillinger er enæggede eller tveæggede, eller om et barnebarn er beslægtet med dets bedstemoder.

Spørg os om vores forskellige test muligheder og lær mere om dem ved at klikke her. De kan kontakte os med Deres spørgsmål, og sende os en e-mail.

Contact UsAbout Us