Faderskabstest Familieslægtsskab Genetisk analyse Videnskabelig service  Nyheder Hjem

Hurtigt og sikkert Bestilling Kvalitet Spørgsmål og svar Metoder Priser Ordre formular Sådan virker det

 

I øjeblikket deltager vores laboratorium i to forskellige kontrol teste som muliggør ekstern kvalitetskontrol.

 

Vores prøver vil blive testet i-huset i vores særligt udstyrede laboratorium. Testene udføres af særdeles erfarne molekylære biologer med det mest moderne udstyr. Interne krydstjek og vedvarende sikkerhedskontroller sikrer at blanding af prøver og fejl ikke vil forekomme.

Vores analyser sammenligner karakteristiske DNA regioner på de personer som bliver testet. Disse karakteristika skaber et mønster som er unikt for hver person. Vi sammenligner mindst 16 af disse karakteristika for at opnå en meget høj sandsynlighed i vores teste. Så vidt det drejer sig om faderskabsteste er sandsynligheden mindst 99,99% (og kan blive forøget op til 99,999999% om nødvendigt); hvis testen viser at en mand ikke er faderen er sandsynligheden 100%.

 

Deres test resultater vil vise alle analyse detaljer og sandsynligheden for faderskab. Deres data vil blive præsenteret i et detaljeret men letforståeligt certifikat. Mange faderskabsteste bliver udbudt af forhandlere som ikke har deres eget laboratorium, endsige den nødvendige træning og de nødvendige kvalifikationer.

Desværre har de fleste af deres kunder ingen mulighed for at vide hvilket laboratorium der udfører deres teste.

Der er adskillige “billige” tilbud rundt omkring. Disse teste bliver ofte udført i laboratorier udenfor Østrig. Nogle af disse virksomheder har gammelt udstyr udstyr og benytter forældede metoder. Derfor er resultaterne upålidelige og ville ikke slippe igennem nogen tysk standard for kvalitetskontrol. Det er således bydende nødvendigt at De sikrer Dem at det laboratorium De beslutter Dem for rent faktisk ligger i Østrig og udfører analyserne i deres eget anlæg. Europæisk laboratorier er førende i kvalitetskontrol, kvalifikationer af ansatte og troværdighed.

Kontakt osOm os