Paternity Test Family Relationship Genetic Analysis  Scientific Services News Home

Hurtig og sikker Bestilling af test Kvalitet Spørgsmål og svar Metode Priser Bestillingsformular Sådan virker det

 

Sådan bestiller De en test

 

Når De først har bestemt Dem for at bestille en test, skal De benytte følgende lette fremgangsmåde:

Gå til vores bestillingsside og benyt  den online bestillingsformular. De kan også udskrive bestillingsformularen og sende den til os med posten eller fax.

Vi sender Dem et prøvetagningssæt til at udtage prøver med. I dette prøvetagningssæt vil De finde sterile vatpinde til at tage prøver fra munden med. Prøvetagningssættet indeholder også meget klare og detaljerede instruktioner og en bestillingsformular.

De kan foretage testen i ro og mag i Deres eget hjem. Så snart De har udtaget prøverne, bedes De sende dem til os. De bedes desuden sende den udfyldte og underskrevne kontrakt til os. Samtidig bedes De betale for testen med en bank overførsel eller en online overførsel.

Hvis De ønsker at bevise prøvens oprindelse med et identitets certifikat bedes De kontakte os direkte. Denne test vil øge troværdigheden af prøverne og kan benyttes i tilfælde af en retslig uoverensstemmelse. Vi kan udføre testen i samarbejde med Deres læge eller advokat, eller De kan besøge os direkte på vores laboratorium.

Når vi har modtaget Deres kontrakt, prøverne og betaling for testen, vil vi med det samme påbegynde analyserne i vores firmaet eget laboratorium. De vil modtage resultater efter ca. to uger – diskret hvis De ønsker det – via post, telefon, fax eller e-mail.

Vi kan udvide testen, og for eksempel medtage en anden mulig fader eller adskillige børn.

Vores faderskabstest er sammenlignelig med den genetiske fingeraftryks teknologi, der benyttes af kriminalpolitiet. Denne test muliggør en forudsigelighed på 99,99% hvad angår et familie slægtskab, eller faderskab, for de testede personer. Om nødvendigt kan vi teste for flere DNA regioner og på denne måde opnå mindst 99,99999%.

Vi behandler naturligvis alle data strengt fortroligt, og ingen data eller prøver bliver brugt til andet testen, ejheller tillader vi nogen tredie part adgang til dem. Alle analyser udføres på vores lokale laboratorium. Ingen af prøverne vil forlade bygningen når først vi har modtaget dem. Når først test resultaterne er blevet overført til vores klient, bliver oplysningerne enten ødelagt eller lagret på vores interne, sikre servere.

Fortrolighed, diskretion og data sikkerhed er af allerhøjeste vigtighed for os.

 

 

 

Kontakt osOm os